Interijer, stan, noć

view in english
  • 2009.
  • 21'
  • boja

Deveta scena nepostojećeg dugometražnog igranog filma Ljubav, navika, panika. Marija i Bojan vraćaju se kući nakon izlaska. Bili su na vjenčanju njegovog najboljeg prijatelja. Ona je opet malo previše popila, a on se malo uvaljivao kumi. Pred njima je duga noć.

Režija
Saša Ban
Scenarij
Saša Ban
Kamera
Hrvoje Franjić
Montaža
Marko Ferković
Scenografija
Hrvoje Franjić
Uloge
Marija Škaričić, Bojan Navojec
Producent
Tomislav Vujić
Produkcija
Akademija dramske umjetnosti (ADU)

Izbor iz filmografije – Saša Ban (1978.)

  • Ljepotan (2013.) – kratkometražni igrani
  • Zemlja znanja (2011.) – dugometražni dokumentarni
  • Ana i njezina braća (2010.) – kratkometražni dokumentarni
  • Interijer, stan, noć (2009.) – kratkometražni dokumentarni
  • Park (2004.) – kratkometražni dokumentarni
  • Rastanak (2003.) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.