Foto atelje

view in english
  • 2008.
  • 12'
  • boja

Nekoć je foto atelje bio mjesto odabira selektivnih uspomena. Danas, s medijskom prisutnošću, to više nije osobni odabir. Je li osobni odabir objektivan kao uspomena? Što je osobno?

Režija
Lukas Nola
Scenarij
Lukas Nola
Kamera
Stanko Herceg
Montaža
Slaven Zečević
Scenografija
Lukas Nola
Kostimografija
Ana Savić Gecan
Glazba
Jura Ferina, Pavle Miholjević
Oblikovanje zvuka
Dubravka Premar
Producentica
Ankica Jurić Tilić
Produkcija
Kinorama

Izbor iz filmografije – Lukas Nola (1964.)

  • Šuti (2013.) – dugometražni igrani
  • Pravo čudo (2007.) – dugometražni igrani
  • Sami (2001.) – dugometražni igrani
  • Nebo sateliti (2000.) – dugometražni igrani
  • Rusko meso (1998.) – dugometražni igrani
  • Svaki put kad se rastajemo (1995.) – dugometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.