Dragi Keno

view in english
  • 2011.
  • 5'25''
  • DVD
  • 2D, 3D
  • boja

Mlada, nevina djevojka dolazi sa sela u Zagreb privređivati za obitelj. Tamo upoznaje šarmantnog poduzetnika i njihovi se životi isprepletu.

Režija
Natko Stipaničev
Scenarij
Damir Juričić, Natko Stipaničev
Animacija
Natko Stipaničev
Dizajn likova
Natko Stipaničev
Montaža
Natko Stipaničev
Glazba
Johann Sebastian Bach
Oblikovanje zvuka
Natko Stipaničev
Glas
Sanja Šakić
Producent
Natko Stipaničev
Produkcija
Akademija likovnih umjetnosti (ALU)

Natko Stipaničev rođen je u Šibeniku 1986. godine, a preddiplomski studij Filma i videa završio je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, te diplomirao na Odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Dobitnik je nekolicine nagrada, između ostalog nagrade Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu za izuzetan uspjeh tijekom studija i diplomski rad, te je dobitnik i tri nagrade Hrvatskog društva filmskih kritičara – Oktavijan za svoje animirane radove. Živi i radi u Zagrebu, gdje se bavi umjetničkim i komercijalnim radom na području filma, animacije i oblikovanja zvuka. Vanjski je suradnik na Umjetničkoj akademiji u Splitu, odsjeku za  Film i video na kolegijima za animirani film, te je predavač za animirani film u filmskoj školi Kino kluba Split.

Izbor iz filmografije 

  • Lokalni razvoj vođen zajednicom (2014.) – kratkometražni animirani
  • Finili su Mare bali (2013.) – kratkometražni animirani 
  • More šumi, val se pjeni (2013.) – kratkometražni eksperimentalni 
  • Zagreb - Ivanić Grad - Zagreb (2012.) – kratkometražni eksperimentalni 
  • Dragi Keno (2011.) – kratkometražni animirani 
  • Sam na Plesu (2011.) – kratkometražni animirani 
  • Dumina (2011.) – kratkometražni dokumentarni
  • Mirko ide na rendez (2010.) – kratkometražni animirani 
  • Feta (2010.) – kratkometražni animirani 
  • Rhodes (2007.) – kratkometražni igrani 
  • Lego Buffoonery (2006.) – kratkometražni animirani 

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.