Displacement

view in english
  • 2012.
  • 7'20"
  • DCP, digibeta
  • boja, crno-bijeli

Jedna žena odjednom shvaća da vrijeme nije linearno, nego da se prošlost, sadašnjost i budućnost vrtlože u njoj istovremeno.

Režija
Liliana Resnick
Scenarij
Liliana Resnick
Kamera
Liliana Resnick
Montaža
Liliana Resnick
Glazba
Tribal Jam Orchestra
Oblikovanje zvuka
Liliana Resnick
Uloge
Junko Sodeyama
Producentica
Liliana Resnick
Produkcija
Rikšafilm / Cyclofilm

Izbor iz filmografije – Liliana Resnick

  • Displacement (2012.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Inside Out (2011.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Reopening the Past (2010.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Sorrow (2009.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Distances (2009.) – kratkometražni eksperimentalni
  • Moments (2007.) – kratkometražni eksperimentalni

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.