Da je kuća dobra i vuk bi je imao

view in english
  • HR
  • 2015.
  • 25'
  • boja
  • psihološka drama

Sandra je pretjerano osjetljiva djevojka koja ponekad ne može razlučiti stvarnost od svojih neobičnih fantazija. Na rođendanskoj proslavi svoga muža prisiljena je provesti dan s njegovom obitelji, koja je ne prihvaća. Pod njihovim okrutnim povećalom Sandra postupno gubi doticaj sa stvarnošću.

Režija
Hana Jušić
Scenarij
Hana Jušić
Producentice
Tina Tišljar, Tena Gojić
Kamera
Jana Plećaš
Montaža
Jan Klemsche
Scenografija
Jana Plećaš
Kostimografija
Katarina Pilić
Oblikovanje zvuka
Borna Buljević, Martin Semenčić
Uloge
Sanja Drakulić, Tibor Knežević, Marina Redžepović, Damir Poljičak, Blanka Bart-Hajoš, Mijo Pavelko
Produkcija
Akademija dramske umjetnosti Zagreb (ADU)
Koprodukcija
Hrvatska radiotelevizija (HRT)
Potpora
Hrvatski audiovizualni centar (HAVC)

Izbor iz filmografije – Hana Jušić (1983.)

  • Rođendan (2013., kored. Sonja Tarokić) – kratkometražni igrani / segment omnibusa Kratki spojevi
  • Terarij (2012.) – kratkometražni igrani
  • Mušice, krpelji, pčele (2012.) – kratkometražni igrani
  • Zimica (2011.) – kratkometražni igrani
  • Pametnice (2010., kored. Sonja Tarokić) – kratkometražni igrani
  • Stric (2010.) – kratkometražni igrani
  • Danijel (2009.) – kratkometražni igrani

Katalog hrvatskih filmova

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.